0130

"How do you react to Jesus' love?"

agpreact enews

agp ][ the advent gospel promotions


agp quote ][ Let our praises go up! Let Your blessings fall down! we need You Lord. we love You, oh Lord!


In agp enews: editie130- Jaargang 6

][ agp life

][ news

][ events

][ Get inspired!

][ colofon

- [listgroup a]


agp life

.life .actuele playlist agp fm, te zien op onze homepage.

INTERNETRADIO – [agp public relations] – Vanaf nu tref je onze website, www.agp-internet.com en http://www.agp-internet.com/media de actuele playlist aan van agp fm radio. Op elk moment van de dag kun je zien, wat er bij ons te beluisteren is; of het nu een overdenking of een gospelsong is. Voor deze week zijn er geen bijzondere wijzigingen op de website va agp.


agp news.][ nieuwsberichten.

Heb jij een nieuwsbericht of -tip, mail news@agpgroup.net][ Actuele nieuwsberichten via www.agp-internet.com/news

][ Nieuw Website(s)

INTERNET – [agp news] – De afgelopen maand(en) zijn de volgende Sabbatvierende websites/homepage’s op het internet verschenen:

][ Unieke seminar met Joey Kibble – Take 6

LONDEN – [agp events] - Op Sabbat (zaterdag) 9 en zondag 10 oktober a.s. organiseert de Adventkerk van de Zuid Engelse Conferentie i.s.m. met een van de Engelse partners van AGP een praise & Worship Seminar. Dit seminar is bedoeld voor artiesten, muzikanten, aanbiddingleiders en andere die actief zijn in ‘muzikale pastoraat’ (music ministry). Voor slechts 20 Engelse Ponden kan aan dit semianr meegedaan worden. Een aanvraagformulier is via agp events te bemachtigen. events@agpgroup.net

][ Bijzondere Praise & Prayer

GOUDA – [praise & prayer] – Al geruime tijd zijn jong volwassenen te Gouda bezig met het Praise & Prayer project, om door middel van aanbidding, muziek en dans de Heer de lofprijzing te geven die Hem toekomt. Op 30 oktober a.s. organiseert men een speciale bijeenkomst om 19.30 uur ’s avonds, interesse? Neem dan eens een kijkje op: www.praise-prayer.nl.

][ Chocolaatje voor kerkverlaters

MANCHESTER – [Nederlands Dagblad] - Nu eens geen spetterende plannen om jongeren in de kerk te krijgen, maar een campagne gericht op vijftigplussers. Met de belofte van een welkomspakketje - waarin onder andere een reep Max Havelaar-chocolade - probeert het anglicaanse bisdom Manchester kerkverlaters terug te winnen.

Zondag hielden kerken in het stedelijk gebied rondom Manchester 'Back to Church Sunday'. Er konden zo'n 3500 welkomspakketjes uitgereikt, meldt Gillian Oliver, woordvoerster van bisschop Nigel McCulloch. Komende zondag volgen de rest van het bisdom.

In totaal zijn via 150 plaatselijke gemeenten in totaal 70.000 uitnodigingen verspreid. Op de welkomstpakketjes staat het opschrift 'we missen u'. Tegelijk heeft de bisschop op internet een vragenlijst gezet, waarop hij kerkverlaters vraagt waarom ze zijn weggegaan, en wat hen eventueel zou kunnen verleiden weer naar de kerk te komen.

Britse kerken lopen leeg; toch noemen altijd nog zeven van de tien Britten zichzelf christelijk. Bisschop McCulloch wil iets met dat verschil. "Mensen kunnen soms door een heel simpele oorzaak de band met de kerk kwijtraken, bijvoorbeeld een verhuizing. In andere gevallen is de oorzaak complexer. Wij hebben er iets aan om van mensen te horen waarom ze zijn weggegaan en wat hen eventueel zou kunnen overhalen terug te komen.''

De chocoladereep is niet maar een zoet lokkertje, zegt de bisschop. De reep is gemaakt van cacao waarvoor boeren in Derde-Wereldlanden een eerlijke prijs ontvangen. "Dat laat zien dat de kerk niet maar een gezelligheidsclub is, maar een organisatie die er werk van maakt om rechtvaardigheid en eerlijke handel over de hele wereld te brengen.'' Onderzoekers van de Universiteit van Wolverhampton volgen de campagne. Ze meten het effect en willen weten wat het geloof nog betekent voor de miljoenen Britten die er als kind mee zijn opgegroeid. De chocoladerepen zijn gesponsord door de supermarktketen Co-op.


agp events.][ activiteiten.

Organiseer jij een kerkelijke activiteit, concert of weet jij er een, mail events@agpgroup.net][ Actuele activiteiten,etc via www.agp-internet.com/events

Oktober

2 – Ds. Duffis in Adventkerk Crooswijk (Hr. Vrankestraat) te Rotterdam, ‘ochtends en s’middags (www.adventist.nl)

2 – Connected, Musical ‘The Journey” – Wipmolen, Zeevaartschoollaan 1 Alblasserdam, Aanvang 20.00 (zaal open 19.30) Toegang gratis Meer Info

9 – Ron Kenoly – Amsterdam RAI (www.ronkenoly.com)

9 – Ds. Duffis in Adventkerk te Eindhoven ’t Lichtpunt (www.adventist.nl)

9 – Seminar met Joey Kibble te Londen (meer info)

9 – Studenten en leerlingendag van AJV/ Amicus te Amsterdam (meer info)

10 – Seminar met Joey Kibble te Londen (meer info)

23 – Night of Praise, In adventkerk Rotterdam-Noord

30 – Praise en Prayer te Gouda (meer info)

(wijzigingen en typfouten voorbehouden)


Get Inspired.

Inspirationele artikelen stuur ze in via prayer@agpgroup.net of kijk op http://www.agp-internet.com/react

Higher in the Lord ][ Auteur Chris Byrd

I wanna go higher

Higher in the Lord.

I’m pressng on the upward way

New Heights I’m gaining everyday

Still praying as I’m upward bound

Plant my feet on higher ground

Higher, highe, higher

Higher, in the Lord

My heart has no desire to sta

Where doubts arise and fears display

Though some may dwell where these abound

My prayer, my aim is higher ground

Lord lift me up

And let me stand

By faithn on heavens table land

A highe plan than I have found

Plant my feet on higher ground

Take my higher

Plant my feet on solid ground


Why I love You, (You are My joy) ][ Auteur Ron Kenoly Jr.

You are so special to me

You are my everything

You are the only reason why I sing

I can’t explain the way I feel

Cause Your love is oh so real

I’ve never felt this way before

You are my joy

You are my laughter

You are my hapiness

That’s why I love You

Oh Lord

Never thought someone could give

All teh love that You give

You are the oly reason why I live

That’s why I want to do all I can

To Shoy my love to You in all I do


Copyright (c) 1997 -2004 AGP - The Advent Gospel Promotions, AGP React, AGP News, AGP Evangelism AGP Health, AGP Kids, AGP Events,AGP FM & AGP TV are part of AGP Networks, AGP's Goal is to proclaim the Gospel of Christ Jesus by means of the media (Radio, TV & Internet) and by evangelistic Projects, AGP - The Advent Gospel Promotions, p/a Evenaar 188, 3067 DA Rotterdam, The Netherlands, Postbank: 77.47.327, Internet: www.agp-internet.com, E-Mail: info@agpgroup.net, Disclaimer: AGP respects all copyright owners their respect works, if we've forgotten to acknowledge you, please mail us. AGP is registered as an independent Christian organisation.

Listen to agp fm live - http://www.live365.com/stations/agpfm?play



(C) 2020 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken